Tenniscentrum

TV Woolderes maakt gebruik van de accommodatie van Tennis Centrum Woolderes. Dat is niet voor niets, want het park en de hal liggen in een mooie, groene omgeving. Je kunt hier zowel recreatief als prestatief tennissen. En gezelligheid staat hierbij hoog in het vaandel. Leden kunnen hier het hele jaar door tennissen.

Tennisbanen
Op het park zijn 8 buitenbanen aanwezig met als ondergrond blauw kunstgras – 4 met verlichting – . Naast de buitenbanen beschikt het park over een gezellig terras en heeft het de beschikking over een tennishal met 4 binnenbanen (tapijt). Deze worden apart verhuurd. Het is mogelijk een een contract voor een binnenbaan in de winterperiode af te sluiten, waardoor je het hele jaar verzekerd bent van tennisplezier. Verdere informatie kun je contact opnemen met Robert Jan Luttikhuis: robertjan@tvwoolderes.nl

Horeca
De horecavoorziening op het park wordt professioneel gerund. Dit betekent dat er ieder moment van de dag barmedewerkers voor je klaar staan voor een hapje en een drankje. Wij kennen dus geen bardiensten, zodat je je volledig kunt richten op dat waar je uiteindelijk voor komt: sport, ontspanning en gezelligheid.

Iets te vieren?
Een feestje, personeelsuitje, verjaardag of gewoon zin in een gezellige avond uit met vrienden? Tennis Centrum Woolderes zorgt ervoor!
Zaterdags vanaf 19.00 uur is het gehele Tennis Centrum te huren voor allerlei gezellige tennisfeesten. Je kan gebruik maken van de tennisbanen, de horecagelegenheid en eventueel een tennistrainer. Ook kunnen wij je tennisavond compleet verzorgen met hapjes of met onze overheerlijke buffetten.
Op zaterdagavond heb je de beschikking over 4 indoortennisbanen tot 23.00 uur en de rest van de accommodatie tot in de kleine uurtjes! Aan jou de keuze wat je wilt, wij zorgen voor een geslaagde avond!